1. Haberler
  2. Magazin
  3. Adana dinamiklerinden can dostlar için buluşma

Adana dinamiklerinden can dostlar için buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADANA (İGFA) – Toplantıda; sokak hayvanları rehabilitesi, kuduz hastalığının kontrolü ve sokak canlılarını tutma, yakalama yöntemleriyle ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ramazan Özdemir, sokak canlılarını tutma, zarar vermeden yakalama yöntemleriyle bilgi verdi.

Dr. Ramazan Özdemir; sokak hayvanlarına yaklaşma, tutma ve kontrol altına alma yöntemleri hakkında bilgi paylaştı.

İlgili kurumların yeterli araç ve ekip kurması, personeli ehil kişiler olması, en basit yöntemlerle kontrol altına alınması ve zarar görmeden, acı ızdırap çektirilmeden Hayvan Bakımevi’ne transferinin sağlanması konusunda sunum yapan Dr. Özdemir; “Kedi ve köpeklerin nasıl ve ne şekilde tutulması gerektiği hassas bir konu. Bu sayede hem çalışan personelin güvenliği hem de kontrol altına sokak canlılarının zarar görmemesi sağlanır” dedi.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Giriş Yap

Serhat Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Follow Us